Nejnovější recenze ze sekce Pásové pily
- poměrně rychlé uvedení do provozu
Reakce obchodu KARAS.cz
děkuji za zakoupení v našem obchodu, pásovým pilám se věnujeme na 110%, máme svařovny na pilové pásy, provádíme servis pil.
Těším se na další spolupráci.
Kdykoliv volejte.
- cnc stroje
- elektrocentrály
- servis
- Mikov a Victorinox nože
- Malí ale šikovný stroj za dobrou cenu.
Ještě jsem nezkoušel čekám na posily při umístění stroje na posuv.
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den,rád bych Vám poděkoval za zakoupení v našem obchodě. Velmi si toho vážíme. Pásovým pilám se věnujeme na 100%, máme i speciální kmenové pilové pásy, které Vám práci s pilou usnadní.Kdykoliv volejte.S přátelským pozdravemJiří KarasStroje: +420 603 303 157, [email protected]é pásy: +420 605 277 628, [email protected], náhradní díly: +420 739 633 063, [email protected]ŘÍMO Z NAŠICH SVAŘOVEN A SKLADŮ VÁM RYCHLE DODÁME:- pilové pásy- pásové pily- kotoučové pily- formátovací pily- brusky- vrtačky- soustruhy- frézky- cnc stroje- servis- Mikov a Victorinox nože
Jak mohu hodnotit něco,cojsem ještě neobdržel.Nezdá se Vám troch ujeté.Koukol
- malá, lehce přenosná, velmi dobrá cena, pro mé účely perfektní
- jediná nevýhoda, při zapnutí strojku se třese stůl, ale to nemá žádný vliv na funkci, mohl by být silnější motor
- Dopravou došlo k ulomení držáku pracovní části. Zařízení je v reklamaci. Doporučuji zesílit držák a pro dopravu nechat pracovní díl odpojený od držáku.
Pila je v reklamaci.
- Přišel v poškozené krabici , která ale byla zabalená do nové krabice takže při předání nebylo nic vidět. Pila dostala náraz, takže byla poškozena a bylo tam ulomené těsnění. Posílám zpět na reklamaci.
Spokojen
Skvělá záležitost, ostatně jako všechny stroje či nástroje, co Jsem kdy u Vás koupil.
- Plynulá regulace otáček, displej ukazuje rychlost řezu v m/s.
- Lože z šedé litiny, celkově dobře tuhé.
- Dobré plynulé nastavování přítlaku při řezání.
- Pilový pás má běžné rozměry, není problém s nákupem náhradního.
- Jednoduché sestavení.
- Na výšce 100mm podřezává cca 0,2mm, vzhledem ke konstrukci nelze seřídit. Žádná podstatná chyba.
- Nemá chlazení řezu, za tuto prodejní cenu to ale člověk oželí a chladí ručně.
Za dobré peníze kvalitní pila. Na běžné i časté domácí použití velice dobrý výrobek.
- S produktem jsem naprosto spokojený
8 cm výšky dřeva je na hraně. I když člověk se učí a někdy je dřevo mezi člověkem a strojem;-)
Tuto pilu jsem si vybral pro údajně přesnou práci a hezké provedení. Jsem zklamán, protože pila při provozu značně hází, chvěje se a vydává nepěkné zvuky. Je nutná dodatečná úprava a seřízení. V této cenové kategorií bych očekával kvalitnější provedení výrobku.
- Tichá
- Nemá problém ani s tvrdým dřevem větší tloušťky
- Čistý řez
Byl poškozený proto jsem ho ihned vrátil
- V současném provedení, nelze používat, po 3 minutách provozu je motor přehřátý - při venkovní teplotě 22 stupnů, tedy nelze kulatinu rozříznout, řežete po 20 cm, pak půl hodina chladnutí, tedy produktivita 0
pokud si produkt zakoupíte, musíte vyměnit pohonnou jednotku a provést novou elektroinstalaci, zesílit vodič z 0,75 na 1,5.
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, máte tam špatný pilový pás, stačí nasadit pás od nás s větším šraňkem a mezizubní prostorou a bude fungovat perfektně.
Kdykoliv volejte, pište, rád Vám pás na vyzkoušení pošlu.
Mějte se hezky.
- cnc stroje
- servis
- Mikov a Victorinox nože
Skvělá!
Již jsem vyzkoušel na ocely 42x42mm.Řeže bez problému.
Nevýhodu spatřuji v absenci tlačítka držící spoušť ovládání.
- Naklápěcí stůl ok
- Dobrá cena