Nejnovější recenze ze sekce Pásové pily
Řeže jak má
- Průmyslová pyla co už z krabice řeže přesně spolehlivě a poměrně hodně rychle.
- Umí úhly 90 až 60 bohužel nemá doraz na 45 to je chyba.
- Pružinový mechanizmus pro gravitační řezání funguje a snadno se nastavuje
- Všechno se dá nastavit opravdu robustní konstrukce hodně robustní
- Výkon motoru je dostatečný
- Ten doraz na 45 by tam mohl bejt není problém si ho dodělat ale tahle cenová kategorie by zasloužila tuhle tečku k dokonalosti Jinak to dělá přesně co má
Špičkovej stroj už jsem se setkal s několika velikostma pilousu a většina makala roky v provozu a jen se čistila nic víc jsou přesný a teměř nezníčitelný myslím že pokud někdo chce řezat železo a myslí to vážně jedině pilous. :)
musel jsem to pospravovat a odjehlit
Jako hobby perfektní.
- očekávaná kvalita
- Je to menší pila do menší dílny a za tu cenu velice slušná
- Po důkladném seřízení řeže výborně podle pravítka do nějakých 7cm výšky materiálu. Nad cca 7cm má pás tendenci trochu uhýbat, ale možná je to ještě mím neúplným seřízením.
- Dodáváno se všemi potřebnými klíči a šroubovákem.
- Jsem spokojen. Výhodný nákup.
- Některá stavítka a ložiska se těžko seřizují je k nim špatný přístup klíčem.
- Jeden roh podstavce ke ohnutý, musím stroj podkládat klínem aby stál a nehýbal se. Není to nic, kvůli čemu by byl stroj nepoužitelný, ale bylo to trochu překvapení.
Dodáno s pravítkem a s úhlovým pravítkem. Rovné pravítko je dobré. Ale pro to úhlové je ve stole dost velká drážka. Tedy hýbe se a mění úhel. Což je škoda vzhledem k jinak pěknému zpracování celého stroje. Jde to jednoduše vyřešit olepením páskou. Nebo při řezání jednoduše budete tlačit k jedné straně aby se to nemělo šanci pohnout.
Za ty peníze v pohodě . Koupil jsem si pilu i kvůli úpravám, takže mírné nepřesnosti , které jsou spíše dané rukou a konstrukcí nevadí
Pila vypadá dobře, tak snad i dlouho vydrží
Řeže velmi dobře a rychle. Bohužel při náklonu 45 st. pilový kotouč v jedné malé části zasahuje do drážky, takže při řezání mírně "chytl" i její okraj. Jinal ale dobrý a překvapivě přesný nástroj na řezání kovů i plastu.
Kvalitní pila za rozumnou cenu
drahy pás
- malá a výkonná
Příznivá cena. Po seřízení perfektní stroj. Pro modeláře doporučuji.
Po vybaleni znamky opotrebeni,zakladna kriva cca 1cm nesedi na stole,pilovy pas osoupany nesedi v rovine ,zreme vratka od nekoho.Za ty penize humus, no co cekat od Lidlu.
- cena odpovídá kvalitě,
- mala pevnost - tuhost
Zdařilý výrobek, jsem nadmíru spokojen.
- vykon cena super
- horsi sverak na upnuti
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, děkujeme za zakoupení v našem obchodě. Na pásové pily a hlavně pilové pásy se specializujeme.
Těšíme se na další spolupráci.
Mějte hezký víkend.
S přátelským pozdravem
Jiří Karas a celý tým www.karas.cz
Stroje: +420 603 303 157, [email protected]
- Mikov a Victorinox nože
PARKSIDE PMB 1100 B2
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. února 2024
(naposledy upraveno 11. února 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- To mohl posoudit jen předchozí majitel
Už po druhé se mi stalo, že mi poslali použitý výrobek, tentokrát ale nepoužitelný. Pila utržena z držáku, opotřebovaný pilový list špinavý úchop. Tohle by se určitě u našich sousedů v německu nestalo, tam by to šlo do popelnice. Anebo k nám, jak to tak vypadá. Hold dvojí metr.
Zatím jen 2 špatné zkušenosti z 50, takže ještě obchod doporučuji.
Napůl stavebnice, ale po dokončení a doladění je s pilou parádní práce
Reakce obchodu KARAS.cz
rád bych Vám poděkoval za zakoupení u nás.
Až budete potřebovat pilové pásy, tak volejte 605277628, rychle je dodáme přímo z našich svařoven.
Těším se na další spolupráci.
S přátelským pozdravem
Jiří Karas
Stroje: +420 603 303 157, [email protected]
Pilové pásy: +420 605 277 628, [email protected]
Servis, náhradní díly: +420 739 633 063, [email protected]
PŘÍMO Z NAŠICH SVAŘOVEN A SKLADŮ VÁM RYCHLE DODÁME:
- pilové pásy Starrett
- pásové pily Pilous, Pegas ...
- kotoučové pily
- frézky
- cnc stroje
- servis
- Mikov a Victorinox nože
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »