Nejnovější recenze ze sekce Pásové pily
- nejnižší cena
Pila řeže dobře a přesně,předmontovaný svěrák drží obrobky pevně,koupena v akci za super cenu přes onlineshop,za 2 dny přišla od objednání.
- reze presne (zatim jsem rezal pomalu hlinik)
perfektní tam kde není el.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, rádi bychom Vám poděkovali za zakoupení u nás. Velmi nás to těší.
Máme skladem nejen tyto kmenové pily, ale hlavně české kmenovky od Pilouse, také vlastní servisáky na pásové pily, kotoučové pily, soustruhy, frézky atd.
Nejsme jen eshop, ale spíše specializovaná firma s historií od roku 1999, která si váží dlouhodobé spolupráce se svými zákazníky.
Těšíme se na další kontakt s Vámi, kdykoliv volejte, pište, rádi pomůžeme.
S přáním dobrého řezu
Jiří Karas a celý tým www.karas.cz
Servis, náhradní díly: +420 739 633 063, [email protected]
- Mikov a Victorinox nože
kolečka- jsou fajn ale pro takhle těžký stroj jsou určitě na hraně nosnosti spíš na okrasu
stůl - asi to nejlepší na pile nicméně úhlové vedení má poměrně vůli (osobně jsem vyřešil silným teflonem), mezera kolem pilového pásu je také poměrně velká sneslo by to přesnější průchodku pro řezání jemných věcí
nastavovací rameno na vedení pásu- tragédie při výrobě ani nevyfoukali hliníkové piliny, při povolení má vůli v centimetrech takže každý posun znamená kontrolu nastavení ložisek vedení pásu které jsou přidělané na dalším hliníkovém držáku nedbale uchyceném na samotném ramenu
pilový pás - je dodáván jeden náhradní což je dobře, protože ten první házel (zepředu dozadu na úrovni svaru) 4mm, vzhledem k hodnotám seřízení vodících ložisek byl naprosto nepoužitelný (náhradní to zachránil a mám odzkoušeného dodavatele kvalitních pásů takže neřeším)
celková tuhost - skoro žádná, určitě by si pila zasloužila vyrobit ze silnějšího materiálu
zpracování - kromě již zmíněných pilin v rameni je ještě několik přelakovaných puchýřů ale nebude venku takže to je jen estetika
shrnuto, kvalita bídná ale šikovný člověk doladí seřídí a jinak je tichá, nevibruje a na moje potřeby občasného využití hlavně s úzkým pásem plně dostačující a v téhle velikostní třídě (30cm průchod) asi odpovídá kvalita ceně a přes všechny negativa bych ji asi koupil znova
pila řeže dobře , žádný plast. Za ty peníze dost dobrý.
Kovový výrobek žádný plastové náhražky.
Pila byla doručena s prasklým krytem pilového listu.
Stroj je velmi těžko seřiditelný, kryt řemenice dřel o plech,
plech se šipkou na úhly nedržel,byl odlepený, píst ,který spouští pilový pás do řezu propouští olej, ten asi budu reklamovat, netěsnost převodovky -stroj v originálním balení potečený , bylo třeba dotánout kryt převodovky,
mo a skladníci nevydali podstavec stzroje ,což je zásadní.
Když je přiložený návod u stroje ve třech jazycích ,měl by mít přiložený návod hlavně v českém jazyce , neboť obchoduje v ČR .. Očekával jsem větší kvalitu stroje..
S pozdravem Novák
velmi dobrá pro dílenskou výrobu drbných předmětů
- výkon
- vibrace
- nerovnost stolu
- keramické vodítka pilového pásu - časté seřizování
Celkově nejsem s pilou spokojený. Čekal jsem v této cenové relaci daleko víc.
Za tu cenu docela dobré ,pro hoby praci stačí.
Reakce obchodu KARAS.cz
rád bych Vám poděkoval za zakoupení u nás.
Až budete potřebovat pilové pásy, tak volejte 605277628, rychle je dodáme přímo z našich svařoven.
Těším se na další spolupráci.
Servis, náhradní díly: +420 739 633 063, [email protected]
- pilové pásy Starrett
- pásové pily Pilous, Pegas ...
spokojen
- Technické zpracováni, nedomyšlené, mizerné materiály...
Je to prostě Čína vyrobená s důrazem udělat to co nejlevněji. Počínaje přívodním kabelem v tvrdé plastové izolaci, který při zvedání ramene o 90° nebude mít dlouhou životnost. Naprosto bídné jsou dorazy pro kolmý a příčný řez. Ty jsou řešeny excentrickýmí podložkami. Pro kolmý řez se ještě relativně nastavit dá, ale pro 45° (kde teda u mého kusu zapomněli vyříznout závit) je to prakticky nemožné. Dáte do svěráku úhelník přirovnáte ho k pásu, jenže v ten moment se přes rameno nedostanete na šroub té excentrické podložky. Já jsem to po 20 minutách vzdal a z matic si svařil dorazy u kterých přesnou polohu určuje délka zašroubování šroubu zajištěného kontramaticí.
Stupnici tam ani nemuseli dávat. U mého kusu ukazovala o 3° mimo. Podstavec pily je výlisek z tenkého plechu, takže při manipulaci s těžšími kusy velmi opatrně ať si ho neohnete víc než je z výroby. Jako nohy jsou 4 kusy z tvrdého plastu, ideální by byla pryž, ale to by zvedlo cenu tak o 10kč. Nejsem si jisty jestli mají rozdílnou délku, nebo je to křivým stolkem, mě se na rovné svařovací desce kolébá ze strany na stranu. Pokud podložím 1 nohu 1,5mm plechem tak dobré. Další nedomyšlená věc na té pile je přední výsuvná opora s ložisky pro pás. To rameno je chycené a vedené jen jedním šroubem a vaklá se z leva do prava tak 5mm. Pokud si ho utáhnete mimo osu, což není žádný problém, tak vám pila bude řezat křivo, i když budete mít pilu přesně v 90°. Výtku bych měl ještě ke spínači v madle pily. Musí se mačkat přesně uprostřed a kolmo. Jinak v něm sice cvakne, ale obvod nepropojí. Teď k poslednímu hřebu do rakve tomuto "skvělému" stroji. Při kolmém řezu 60mm čtvercového dutého profilu pila podřezává asi o 1,4mm myšleno v ose z. Štelování v tomto směru nemá pila žádné. Podařilo se mi to srovnat podsunutím pásku plechu mezi pravou stranu ramena a stolík pily.
Že to bude "dodo" jsem tak nějak tušil, ale že až tak to mě teda nenapadlo. Jestli chcete pilu kterou strčíte do zásuvky najedete ramenem na doraz a začnete přesně pracovat, tak se této vyhněte velkým obloukem.
Ať jen neprskám, tak kola pro pás jsou z litiny navíc je to na kuličkovém ložisku. Rameno pily je nějaká hliníková slitina, která se na rozdíl od plastu nekroutí jak šéf po kterém chcete zvednout výplatu. Víc kladů jsem neodhalil.
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, děkuji Vám za zakoupení této pily u nás. Není to špatná pila. Má velmi dobrý poměr cena - výkon a pracuje s ní mnoho našich zákazníků.
Žijeme v zemi, která je velmocí ve výrobě pásových pil na kov. Dovolil bych si Vám doporučit například značku Pilous - made in Czech Republic.
S přáním krásných Vánoc a hlavně hodně zdraví nejen v Novém Roce
www.karas.cz
Servis, náhradní díly: +420 734 200 885, [email protected]
zatín používáno krátce
Super pomocník
- Vynikající cena
- Řeže v odpovídajících parametrech
- Tichý chod, regulace pásu
- Malý, přenosný a operativní stroj
- Dostatečný výkon, velmi dobrý poměr ceny a výkonu
- Čep úhlového natočení
- Boční vůle v uložení ramene
- Rameno padá na ruce, nutno upravit
Celkově naprosto skvělý stroj, zvládne více, než má uvedeno. Používáme ve výrobě tam, kde velká CNC pásová pila není ekonomická (malé díly a profily, spotřeba), případně na rychlé operativní řezy. Čep úhlového natočení má malou hlavu ašpatně se dotahuje, dobré předělat nebo nahradit a funguje skvěle. Uložení ramene má trochu větší vůli, což ovlivňuje pravý úhel řezu nebo úhel natočení. Opět vhodné upravit nebo předělat a vše bez problému. Výkon pily je k její velikosti a určení nadstandardní. Řezání i plných profilů většího průřezu zvládá, řezy jsou rovné, nepodřezává ani neuhýbá. Asi největší nectnost je, že rameno je špatně vyvážené a padá na ruce. Lze komfortně vyřešit přidáním závaží na kryt ramene za motor. Pila potom od určitého bodu zvednutí drží zvednutá (sama se zvedne) a zase naopak při sklopení do řezu je rameno přitlačováno vahou do řezu. Závaží se tedy nesmí přehnat. Životnost pásu je s ohledem na velikost (malá šíře a délka), tedy je méně zubů něž na větších pilách, tedy jsou dříve otupeny. Ale odpovídá to rozumné době použití. S ohledem na cenu pásu je poměr nákladů na řez v pořádku. Nutno také zvolit správný pás (velikost a počet zubů) na daný typ řezu (dutý, tenký nebo plný). Pro malé firmy nebo soukromé použití na občasný řez vynikající. Rozhodně doporučujeme.
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, moc děkuji za vyčerpávající hodnocení a zakoupení u nás. Těším se na další spolupráci při dodávání pilových pásů.
Mějte krásný Advent.
www.karas.cz
- Vhodné na drobně šíření výrobky.
- S výrobky od této firmy mám jenom dobré zkušenosti a výrobky pro hobby činnost jsou dobré.
Splňuje přesně to co jsem očekával.
děkuji za recenzi.
Tahle pila není špatná a já jsem strašně rád, když napíšete, že splňuje očekávání.
Snažíme se zákazníkům vždy dávat dohromady ta jejich očekávání s realitou.
Česká republika je velmoc ve výrobě pásových pil na kov, světová velmoc. Vždy se snažíme doporučit pásovou pilu od českého výrobce. Jsou to špičkové stroje s více než přiměřenou cenou. Někde to přesto může být přes finanční limit a například tato pila při správném používání přináší hezký poměr cena/hmotnost/výkon. Hmotnost zmiňuji především kvůli lépe pohlcovaným vibracím při řezání.
Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit v případě dotazů, doporučení správných řezných hodnot, správného ozubení atd.
K dispozici jsou Vám i naši vlastní technici.
Mějte klidný předvánoční čas.
Jiří Karas a celý tým www.karas.cz
Servis, náhradní díly: +420 734 200 885, [email protected]
- Mikov a Victorinox nože
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »