Nejnovější recenze ze sekce Pásové pily
- Tichá
- Poměr cena/ výkon odpovídá
- na kutění do dílny ideální
- Přezkoušel jsem funkci na několika profilech zatím všechno v pořádku.
Zatím bez potíží.
Spokojenost. Na to hoby řezání dobré.
nevim nedraila
- Dobrá a levná.
- Po této pile jsem toužil a hned jsem jí vyskoušel
- Žádná
Tato pila vyhovuje mým potřebám
- velmi dobře se s ní manipuluje
- jednoduché nasazení pásu
- lehká
- více možnosti práce po demontáži od "stolu"
- nepřesný ciferník pro řezání úhlu dle stupňů
Reakce obchodu KARAS.cz
moc děkujeme za zakoupení v našem obchodu, pásovým pilám a hlavně pilovým pásům se věnujeme na 110%, máme vlastní výrobu pásů, vlastní servisní techniky - S NÁMI TO PŘEŘÍZNETE!
Mějte se hezky.
Jiří Karas a celý tým www.karas.cz
Stroje: +420 603 303 157, [email protected]
- cnc stroje
- elektrocentrály
- servis
- Mikov a Victorinox nože
Za tuto cenu nemůže nikdo říct ani popel prostě funguje stejně jak dražší úplně stejné pily
Levné, dostačující.
- Pokud nejsou problémy s přehříváním motoru, vybočováním řezného pásu - nejde udělat rovný řez podle pravítka, tak by to bylo OK
- Na vyřezávání malých kousků je to ideální stroj.
- Po 25minutách se motor zahřál na 99,9C
- Nejde udělat rovný řez podle pravítka
První pilu jsem reklamoval po měsíci užívání z důvodu přehřívání motoru, reklamace byla vyřízená výměnou, druhá pila se taky přehřívá a navíc nejdou udělat rovné řezy. Po deseti dnech budu vracet, zkusím do třetice, snad to vyjde.
Zatím velmi krátká doba na hodnocení. Vše je bez problémů. Zpracování je na dobré úrovni.
Byla nabízena ve slevě za 2199,-kč a zakoupena-potvrzení o objednání,1. opožděné vyskladnění,2. opožděné vyskladnění,na konec zrušená obědnávka ze strany Lídl, přestože byla skladem, ale již za 3000,-kč. A ještě mi pošlou dotazník, jak jsem spokojen s pásovou pilou. Levá ruka neví co dělá pravá ruka.
- Pila předčila moje očekávání.
- zrychlí práci
- Po 10. vteřinách začalo v motorku prskat, kouřit se z něho a zastavil se. Chyběl šroubek na krytu předního pohonného kola. Výrobek mě zklamal, vracím ho.
- ok
Kvalita za dobrou cenu
- Produkt splnil moje očekávání.
- Zklamal mě elektromotor, nevím, kde "soudruzi" při výběru elektromotoru udělali chybu, ale motor po 20 minutách chodu je hodně horky.
Až na přílišné zahřívání elektromotoru je výrobek vynikajicí.
Zatím jsem neměl možnost jej prakticky vyzkoušet, pouze jsem odzkoušel funkčnost motoru.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »