Nejnovější recenze ze sekce Pásové pily
Zatím jsem pilu nevyskoušel
- pro hobíka super stroj, svoji práci bezpochyby udělá, koupě nelituji, ale patří do kategorie DODO
- Stavitelná lišta výšky materiálu má velikou vůli dopředu a dozadu, takže si nastavíte zadní vrchní rolnu, sjedete si s lištou a rolna je 5 mm od pásu. Stačí při utahování za lištu táhnout dopředu.
- jestli má lišta sjíždět a vyjíždět při točení kolečkem, tak nahoru se jí moc nechce, nutno trochen popotlačit
- povolování pásu vevnitř velmi špatně slícované, závit se dře o hranu díry
- většina šroubů černých, tj bez povrchové úpravy
Zapomeňte na bludné informace z youtubu, že stroj je seřízen už z výroby, je potřeba si nejdřív seřídit hnací kola, horní i spodní, aby pilový pás neběžel po hraně kola (po pár řezech zopakovat, ruční protočení nestačí) a potom k pilovému pásu jemně přisunout rolny, to je jednoduché. Doporučuji přetáhnout všechny šrouby, jsou utažené málo.
Levné
- Je to ten větší typ a hodí se i na větší díly. Kupuji už druhou, protože ta první mně byla ukradena :-(.
- Zdá se mně, že náhradní pilové listy jsou poněkud drahé, ale nevím kolik stojí u jiných typů.
Perfektní poměr výkon / cena.
Reakce obchodu KARAS.cz
děkujeme za zakoupení u nás. Pily máme skladem, vlastní výrobu velmi kvalitních pilových pásů, servisní techniky, vlastní špičkovou chladící kapalinu atd. Zkrátka pilám se věnujeme na 150%.
S námi to přeříznete!
Těšíme se na další spolupráci.
S přátelským pozdravem
Jiří Karas a celý tým www.karas.cz
Servis, náhradní díly: +420 734 200 885, [email protected]
- elektrocentrály
- Mikov a Victorinox nože
Je to moje prvni pila, takze nemam srovnani - ale musim ji relativne casto serizovat - ale za ty penize dobra
Reakce obchodu KARAS.cz
děkuji za zakoupení u nás, pilám se věnujeme na 100%, máme servis, skladem i jiné značky, například Pilous je špičková kvalita.
Ale ani tato pila není špatná, naopak poměr cena/výkon výborný, dokonce doporučuji i známým pro občasné řezání.
Mějte se hezky.
Jiří Karas
Servis, náhradní díly: +420 739 633 063, [email protected]
- hoří
Bezva.
neni velky a je tichy
- Za tu cenu dobrá pila pro domácí použití.
- Trochu lépe mohlo být provedeno vyvážení hnacích kol, dost vibruje. Uložení horního vedení pásu a seřízení výšky mohlo být vyrobeno s menšími vůlemi.
- Malá modelářská pila. Nezabere moc místa!
Výborná pásová pilka pro drobné modelářské práce...!!! ( Stavím modely do lahví...) Perfektní provedení modelářských strojků PROXXON...Vyplatí se vyšší cena oproti jiným nabídkám...! Stroj bude sloužit i vnukovi...!
Funguje
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, děkujeme za zakoupení této přenosné pásové pily u nás.
Výhodou zakoupení u nás je, že vyrábíme pilové pásy a provádíme servis pil.
Těšíme se na další spolupráci.
Jiří Karas
- Naklápění stolu
- Podélné pravítko
- Dvě rychlosti
- Přípojka na odsávání
- Štelování spodního kola omezuje umístění motoru tak že otočím spodním šroubem imbusem jen o 1/6 otáčky . Trvá to pak zbytečně dlouho.
- Dodávaný pilový pás není vhodný pro řezání vyšších materiálů.
Je to hobby pila a je potřeba s tím počítat při rychlosti řezání. Je třeba řezat pomaleji jinak se sníží otáčky.
Dodávaný pilový pás je měkký a dobrý na tenčí materiály na vyřezávání (tl. pil. pásu 0.35 mm). Při řezání 120 mm smrku i při hodně pomalém řezání je řez zvlněný.
Nahrazeno novými pásy Legnex a řez už drží rovinu.
Je to dobrá pila se spoustou funkcí.
Každopádně doporučuji pro hobby využití.
- Za tyhle prach super pila spokojen.
- žádné.
Pro domácí dílnu ideální. Spolehlivý chod, snadná obsluha.
- výborná pro domácí práce
Nenašel jsem levnější pásovou pilu na kov, pokud si pohrajete s přesným nastavením, tak řeže rovně, další úprava je třeba udělat, aby pila "držela" ve vrchní poloze, poslední vychytávka je při řezání "zaaretovat" spínač, kterým se pila zapíná a nechat pilu řezat jen vlastní váhou.
Na domaci hobby rezani dobre. Je treba akceptovat cenove moznosti stroje ale prozatim velka spokojenost
Celkem dobrá až na některé body např. napínací rukověď péra ,nijak nezajištěna - otáčí se na trubce rukojeť stačilo by zavrtat do rukojeti šroubek , špatné uchycování řezaného materialu .
- Tichá
- Poměr cena/ výkon odpovídá
- na kutění do dílny ideální
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »