Nejnovější recenze ze sekce Pásové pily
Splnil co se od něj očekává. Jednoduchý a funkční :o))
Ještě jsem to nevyzkousel
- řeže dobře +cena
- Levná pila vhodná pro domácí použití
- zatím jsem neshledal
Pila hodná pro řezání kovových i nekovových materíálů. Proti informaci o pilových pásech byl jako příslušenství přibalen druhý pas na kov nikoli na dřevo. Mě tato konfigurace vyhovuje
ještě jsem pilu stále nedostal
Dytrych
- Řeže křivo.Pila špatně seřízená z výroby, na svislém řezu podřezává.
Bylo nutné demontovat svěrák a vypodložit jej plechovou podložkou, tak aby svislé řezy byly v pravém úhlu. Bez tohoto opatření se dá použít tak akorát na tyčky k rajčatům.
Jinak za ty peníze řeže pěkně. Na občasné řezání na chalupě dobrá.
tato řada nářadí a přístrojů do dílny je vynikající
- pila dělá přesně to co má, zatím nezkoušeny řezy na pokos, ale určitě to pújde nastavit tak, aby úhel řezu odpovídal zamýšlenému
- oproti podobné pile (možná dokonce totožné) Scheppach lepší cena
- přiložený návod na obsluhu není dostatečně podrobný, doporučiji stáhnout návad k pile od Scheppachu
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, moc děkujeme za zakoupení v našem obchodu, pásovým pilám a hlavně pilovým pásům se věnujeme na 110%, máme vlastní výrobu pásů, vlastní servisní techniky - S NÁMI TO PŘEŘÍZNETE!
Mějte se hezky.
Jiří Karas a celý tým www.karas.cz
Stroje: +420 603 303 157, [email protected]
- Mikov a Victorinox nože
- Skvělý pomocník na hobby
- Odpovídá cena/kvalita
- Tichý chod
- Mírně se chvěje při běhu na prázdno
Příliš hlučná, celé se to vlní při řezání
Excellent quality. Fast delivery.
Dobrý pomocník.
řeže perfektně je to dobry virobek nad očekavani .
- Prostě řeže tak jak má.
- Nízká cena, pila přišla již kompletně složená
- pilový pás, neřezala kolmo, větší hlučnost převodů
Po vybalení lze rovnou řezat. Vše bylo smontované, akorát nastavovací šrouby utahoval patrně nějaký kulturista. Povolit jsem je musel kombinačkama. Pila řezala, ale... Řez nebyl kolmý a nastavení kolmosti nejde na pile provést. Je dáno z výroby. Musel jsem asi o 2 mm podložit na jedné staně svěrák. Pak byl řez kolmý.
Rezervy by se našly i na pilovém pásu. Ve sváru chybí 3 zuby a při řezání jsou slyšet nárazy pilového listu do materiálu. Chce to koupit lepší pilový pás.
Celkově je to ale za tu cenu dobrá mašinka, která po vyladění udělá dobrou práci. Určitě si jí nechám.
Zatím jsem jen vyzkoušel funkčnost, uřízl pár prkének, takže hodnocení po tak krátké době, není objektivní!
Záleží i na správném seřízení!
Jeví se velmi dobře, za tu cenu nemá konkurenci!
- Za tu cenu super stroj
Chtělo to pořádně seřídit, koupit lepší pás a řeže skvěle. :)
Reakce obchodu KARAS.cz
Dobrý den, děkujeme za zakoupení u nás, na pásové pily a hlavně pilové pásy se specializujeme. Kdykoliv volejte pro výběr správného pásu na kontakty níže.
Těším se na spolupráci.
- frézky
- cnc stroje
- servis
- Mikov a Victorinox nože
Samozřejmě hobby pila. cena tomu také odpovídá. Ale oproti Parkside podstatně tišší chod . Zatím spokojenost.
- jednoduché sestavení , demont na správných místech,, řeže rovně, poměrně tichá
- plastový doraz na odměřování délky
Neměl jsem možnost produkt vyzkoušet, jelikož přišel poškozený. Pila byla ulomena od základního stojanu (velmi tenký AL odlitek) pravděpodobně při přepravě. Zboží je v kartonu uloženo pouze ve dvou polystyrenovych blocích, které je při přepravě dostatečně nechrání . Pokud by pila byla expedovana v odděleném stavu od stojanu, nikdy by se to stát nemohlo a Lidl by se zbavil zbytečných reklamací. Dodatečná montáž pily na stojan zakaznikem je otázkou 2 minut.
Problém je, že nelze objednané zboží vyzvednout na prodejně, ani vybrat typ dopravy. Nedoporučuji tento ani podobný produkt objednávat přes eshop, pouze koupit přímo na prodejně a hned zkontrolovat.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »